ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
 με ταχύπλοα σκάφη σε καιρικές συνθήκες έως 6 Μποφώρ, έως 150 ν.μ. απόσταση

www.seahelp-transportation.com


 


ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΚΑΥΣIΜΩΝ, ΥΛΙΚΟΥ ΕΩΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ, κ.λ.π.)

ΠΡΟΣΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΝΑΥΑΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΙΩΝ

ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΕΩΣ 7 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΕΙΛΕΡ.

                    Nautical fast transportation & services

Μεταφορά και μετεπιβίβαση εν πλώ υλικού και ατόμων σε πλοίο ή σκάφος.

Η εμπειρία μας σε επί 40 έτη δραστηριοτήτων στη θάλασσα, μας δίνει τη δυνατότητα  να εγγυούμαστε τις θαλάσσιες μεταφορές ταχείας επέμβασης και γενική βοήθεια.

Λειτουργούμε με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και την επαγγελματική παροχή υπηρεσιών. Η επιτυχία μας  στις εντολές παροχής υπηρεσιών είναι  ότι είμαστε οι πλέον ανταγωνίσιμοι στο κόστος,  την ταχύτητα και την συνέπεια.

Το προσωπικό μας και ιδιαίτερα οι χειριστές/κυβερνήτες των σκαφών μας είναι επαγγελματίες επί σειρά ετών  με μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις.

Δυνατότητες

- ταχυμεταφορά  και μετεπιβίβαση εν πλώ τουριστών, προσωπικού και τεχνικών από σκάφος σε σκάφος σε αποστάσεις έως 150 ναυτικών μιλίων.

- ταχυμεταφορά  σε αποστάσεις έως 150 ναυτικών μιλίων, φορτίου/υλικού έως 2 τόνων και μεταφόρτωση εν πλω  δίχως να σταματήσει το πλοίο.

- τεχνικής επέμβασης για απλή βλάβη σε σκάφη χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου μηχανικού, προμήθειας ποσότητας καυσίμου, αντιμετώπιση εισροής υδάτων, απλής ηλεκτρικής βλάβης, ρυμούλκησης σκάφους  έως 10 τόνων κ.λ.π.

- ναυτικής βοήθειας παντός τύπου, εντός ή εκτός του σκάφους που βρίσκεται σε κίνδυνο ή βλάβη.

- Χερσαίων μεταφορών σκαφών με τρέιλερ.                                 

Διαδικασία εκτέλεσης εντολής

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και E-mail περί της εντολής/συμφωνίας,

- από την στιγμή πού το σκάφος μαs (μεταφορέας) ξεκινήσει κατόπιν εντολής του εντολέα γνωρίζοντας το ναυτικό στίγμα επέμβασης, η επικοινωνία θα είναι συνεχής μέσω  τηλεφώνου ή  καναλιού VHF μεταξύ του κυβερνήτη μας και του κυβερνήτη/παραλήπτη. Μόλις συναντηθούν τα δύο σκάφη, υποχρέωσής μας είναι η ταχύτερη δυνατόν προσέγγιση του πλοίου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Για να  γίνει η προσέγγιση, τα σκάφοι ορθοπλωρίζουν με ταχύτητα Slow ή Deadslow (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες). Υποχρέωσής μας είναι η άμεση διεκπεραίωση της παροχής, πάντα λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των ατόμων και των σκαφών.

- Μέγιστος χρόνος αναμονής μας προς βοήθεια-μεταφόρτωση υπαιτιότητα του εντολέα ή του παραλήπτη είναι  οι δύο ώρες.

- Ο πάροχος  επιφυλάσσεται  παντός νομίμου δικαιώματός του για οτιδήποτε προκύψει κατά την δραστηριότητα της εντολής.

- Ο πάροχος δικαιούται να αρνηθεί την εκτέλεση της όποιας  εντολής εάν δεν είναι  βάση της κείμενης νομοθεσίας, επιφυλασσόμενος  παντός νομίμου δικαιώματός του για οτιδήποτε εκτός Νόμου προκύψει κατά την δραστηριότητα της εντολής.

     Οικονομική διαδικασία

ο εντολέας χρεώνεται με κόστος δεκαέξι ευρώ (16e) ανά ναυτικό μίλι (συν Φ.Π.Α. 24%) με ελάχιστο κόστος τα 300e για την όποια παροχή υπηρεσιών από εμάς. H προς τούτο προσμετρούμενη απόσταση αρχίζει από το σημείο αφετηρίας του σκάφους μαs ως μεταφορέαs  και τελειώνει με την επιστροφή του στο ίδιο σημείο.

Ο εντολέας επιβαρύνεται το ανωτέρω κόστος εάν εξ΄υπαιτιότητάς του το σκάφος  μαs δεν παράσχει τις υπηρεσίες που συμφωνήθησαν.

Ο εντολέας δίδοντας την εντολή μέσω E-mail με τα πλήρη στοιχεία αυτού όπως επίσης και τα στοιχεία του σκάφους προς επέμβαση, υποχρεούται να προκαταβάλει το συνολικό κόστος της παροχής-υπηρεσίας και την παραλαβή νομίμου φορολογικού παραστατικού από τον πάροχο.

Η όποια άλλη παροχή υπηρεσιών κοστολογείται αναλόγως.

Άμεση επικοινωνία καθ΄όλο το 24ωρο στα τηλ 6944241501 & 6940402630

Παναγιωτόπουλος Ελευθέριος

(Chief captain & General controller)

E-mail: nauticaltransportation@gmail.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Γλάδστωνος 3

10677 Αθήνα

Ελλάδα

Email
Τηλέφωνο